Groepen


Ook groepen kunnen het zeilen van vroeger ervaren in onze Tjotters en Friese jachtjes. Het zijn authentieke, traditionele platbodems. Eerlijke schepen van eikenhout. Een Tjotter of Fries jacht is een sierlijk scheepje dat veel bekijks trekt. Zeilen in een Tjotter of Fries jacht is een geweldige ervaring die je niet mag missen.

De 10 Tjotters en 2 Friese jachtjes van de Stichting Friese Tjottervloot zijn uitstekend geschikt voor een bedrijfsuitje, zeilen met familie en vrienden en voor zeilen met schoolklassen onder deskundige begeleiding van ervaren schippers. Wilt je met een groep eens een bijzonder uitje, kom dan zeilen in een Tjotter of Fries jachtje . Met een Tjotter kom je op plaatsen waar andere zeilboten al lang vastlopen. Elke Tjotter is anders, elke Tjotter is uniek.

Zeilinstructie en arrangementen voor groepen en bedrijven zijn op aanvraag. Afhankelijk van de wensen, stellen we in overleg de prijs ervoor vast.
Mail naar info@friesetjottervloot.nl en we nemen contact op.


Verenigingen

De Stichting Friese Tjottervloot heeft een aanbod speciaal voor uw vereniging. Wil je een keer zeilen op ander water? Wil je trainen in een ander type boot? Durf je het aan om je zeilkunst te verbeteren door te varen in een Tjotter? De Stichting Friese Tjottervloot beschikt over 10 Tjotters en 2 Friese jachtjes en een uitstekende accommodatie. Zeilverenigingen kunnen met hun leden het zeilen in een echte traditionele Tjotter ervaren. Onze accommodatie ligt direct aan het Heegermeer en vanaf het dakterras kun je het hele meer overzien.

Het gebruik van de Tjotters door zeilverenigingen is op aanvraag. Afhankelijk van de wensen, stellen we in overleg het programma en de prijs.
Mail naar info@friesetjottervloot.nl en we nemen contact op.

 

 

Ik wil donateur worden

 

 

 

Terug naar de Thuispagina