Groepen/Groups

Ook groepen kunnen het zeilen van vroeger ervaren in tjotters. Tjotters zijn authentieke, traditionele platbodems. Eerlijke schepen van eikenhout. Een tjotter is een sierlijk scheepje dat veel bekijks trekt. Zeilen in een tjotter is een geweldige ervaring die je niet mag missen.

 

De 10 tjotters van de Stichting Friese Tjottervloot zijn uitstekend geschikt voor een bedrijfsuitje, zeilen met familie en vrienden en voor zeilen met schoolklassen onder deskundige begeleiding van ervaren schippers. Wilt je met een groep eens een bijzonder uitje, kom dan zeilen in een tjotter. Met een tjotter kom je op plaatsen waar andere zeilboten al lang vastlopen. Elke tjotter is anders, elke tjotter is uniek.

 

Zeilinstructie en arrangementen voor groepen en bedrijven zijn op aanvraag. Afhankelijk van de wensen, stellen we in overleg de prijs ervoor vast. Mail naar info@friesetjottervloot.nl en we nemen contact op.

 

English

Tjotters are authentic, traditional flat-bottomed Dutch boats built of oak. A Tjotter is a graceful small boat that attracts a lot of attention. Sailing one is a wonderful experience, which you would not want to miss. The ten Tjotters belonging to the Frisian Tjotter Fleet Association are very suitable for company outings, sailing with friends or family and school trips under the guidance of our skilled skippers. With a Tjotter you will reach places where other sailing boats definitely run aground. Every Tjotter is different, every Tjotter is unique.