Donateur aanmelden


Omdat het in stand houden en onderhouden van de vloot veel geld kost is het mogelijk donateur te worden van de Stichting Friese Tjottervloot. We kennen daarin twee soorten donateurs: de varende en niet varende donateurs. Niet varend donateur ben je al met een bijdrage vanaf E 17,50 per jaar.

Met je bijdrage steun je uiteraard het in stand houden van de Tjottervloot, Je ontvangt onze nieuwsbrief en je bent uiteraard welkom op de jaarlijkse donateursdag in het voorjaar waarmee we het zeilseizoen beginnen.

Varend donateur van de Stichting Friese Tjottervloot kun je worden voor E 200,- of E 300,- per jaar.

Het prijsverschil zit hem in de boten waar je als varend donateur mee wilt varen. Maak je alleen gebruik van de Tjotters? Dan betaal je 200,- per jaar en kun je varen met een Tjotter op het moment dat ze niet verhuurd zijn of worden ingezet voor een evenement. Voor E 300,- mag je behalve met de Tjotters ook varen met de Janke en de Reidomp onder dezelfde voorwaarden.

(Ben je varend donateur voor E 200,- en wil je toch ook met de Janke of de Reiddomp varen? Dat kan maar dan rekenen we een toeslag van E 40,- per dag)

Met behulp van onderstaand formulier kun je je aanmelden als donateur.  Soort Donateur*

  Donateur (€17,50 per jaar)Varend donateur (€200,00 per jaar)Varend donateur (€300,00 per jaar)

   


  Naam*


  Adres*

  Postcode*:


  Woonplaats*


  Email*


  Telefoonnummer*