Eerste nieuwsbrief 2014 is uit

De eerste nieuwsbrief van 2014 is uit. In deze nieuwsbrief hebben we aandacht voor het onderhoud aan de tjottervloot dat zeer voorspoedig verloopt. We kondigen onze aanwezigheid op de beurs Boot Holland aan en we geven een overzicht van evenementen waaraan we kunnen deelnemen. Wil je zelf deelnemen, meld je dan aan. Zie de nieuwsbrief voor hoe dat kan.
We kondigen ook de verkoop aan van een verjaardagskalender. De inkomsten gaan we gebruiken voor het realiseren van een nieuw tjotteronderkomen direct aan het Heegermeer. De foto’s in de kalender zijn gemaakt door Michiel Fokkema. De maakkosten van de kalender zijn gesponsord door Kuiper Verzekeringen.
De kalender is te koop vanaf 7 februari op Boot Holland voor €10 per stuk. Bestellen kan ook voor €14 inclusief verzendkosten. Stuur dan een email naar info@friesetjottervloot.nl met je NAW-gegevens en maak het bedrag vooraf over op het rekeningnummer van de Stichting: ABN-AMRO 44.15.70.240. Vanaf 1 januari 2014 is het IBAN-rekeningnummer: NL93ABNA0441570240.