Kruis van Heeg

Voor de 40e x, 2 wedstrijden, lange banen met mooie rakken over het Heegermeer en de Fluessen. Met tussendoor een lunch waar de tactiek kan worden doorgenomen. Donateurs kunnen gratis gebruik maken van een tjotter ( alleen wedstrijdgeld bij inschrijving wsheeg.nl en opgave voor een tjotter bij michiel@fokkema.eu.
Meer info in onze nieuwsbrief.
HIer is de link naar de pagina van de WSH: https://wsheeg.nl/aankondiging-kruis-van-heeg-2-0/
En hier het volledige programma: http://wsheeg.nl/wp-content/…/2018/07/Programma-KvH-2018.pdf

Als je mee wil doen graag eerst met michiel@fokkema.eu verifiëren of je gewenste boot nog beschikbaar is. Wie het eerst komt wie het eerst maalt.
Als je weet welke boot je gaat varen dan graag opgeven bij de WSH op deze pagina: https://wsheeg.nl/aankondiging-kruis-van-heeg-2-0/
Voor een tjotter schrijf je in voor de klasse ronde en platbodemjachten tot 6m. De TCF hoef je niet in te vullen, als die van belang is zorgt Rob daar voor.
Als je ’s avonds mee wilt eten dan ook graag hier opgeven. Vervolgens kan je rechtstreeks betalen aan de WSH.
Vrijdag avond vanaf half 8 is er palaver in het Sylhus. Als je daar niet bij kunt zijn dan graag even aan Michiel Fokkema doorgeven, dan zal hij de papieren voor je in ontvangst nemen. Daar zitten ook de wedstrijdkaarten bij die zeer belangrijk zijn omdat er niet een gewone olympische baan gevaren wordt.
Omdat er twee lange wedstrijden zijn die dag begint de eerste start al om 9:00. Zorg dus dat je Zaterdag op tijd bent om je boot klaar te maken en naar de start te zeilen.