Mooie start Boot Holland

Boot Holland, de watersportbeurs van Friesland, is goed begonnen voor de Stichting Friese Tjottervloot. De beurs duurt van 7 tot en met 12 februari en wij hebben daar een leuke informatieve stand. Bezoekers kunnen er de film bekijken van het avontuur in Frankrijk vorig jaar me de hele vloot, worden uitgenodigd donateur te worden en zien schetsen van de plannen voor een nieuw tjotteronderkomen samen met WaterSportvereniging Heeg direct aan het Heegermeer.
Boot Holland is de start van onze acties. De eerste twee zijn de verkoop van een mooie tjotterkalender voor €10 en op de foto kunnen gaan in een tjotter voor €5. Het eerste exemplaar van de kalender mochten we overhandigen aan wethouder Leo Pieter Stoel van de gemeente Súdwest-Fryslân.
Voorafgaand aan de beurs hebben we aandacht in de pers gekregen: een interview op Omrop Fryslân, een mooi stuk in de Leeuwarder Courant en een stukje op de site van Zeilen. Op de site van Zeilen staat ook een leuk filmpje dat gemaakt is tijdens de overhandiging van de tjotterkalender. Mooie publiciteit dus.