Nieuwsbrief_66_April_2021

In deze nieuwsbrief…
Beste (varend)donateur en belangstellende van de Friese Tjottervloot,

Zoals jullie op onze facebookpagina al hebben kunnen zien liggen alle bootjes weer in het water te wachten op enthousiaste zeilers en donateurs die ze uit willen laten voor een mooie dagtocht over de Friese wateren rondom it Sylhûs en Heeg. We kijken zo-wie-zo uit naar dit seizoen want we hebben een aantal mooie dingen in het vooruitschiet. Wellicht hebben jullie het al gehoord maar Marjolein is begonnen met “Sylhûs watersport” In de weekeinden is It Sylhûs geopend en kun je terecht voor het huren van bijvoorbeeld een (roei)sup, Optimist, Splash, Kano en natuurlijk een Tjotter. Natuurlijk hopen we op een succes en dat velen komen genieten van een dagje watersport.
Meer informatie over de mogelijkheden en openingstijden vindt je op de website van It Sylhûs https://sylhus.nl/sylhus-watersport/
Ook hebben we natuurlijk het 25 jarig bestaansfeest van de SFT op zaterdag 25 september a.s. We werken op dit moment aan het programma en het belooft een mooie dag te gaan worden. Binnenkort zullen we alle bij ons bekende (oud) donateurs, schippers, instructeurs, vrijwilligers, personeel en andere belangstellenden benaderen en uitnodigen. Verderop in deze nieuwsbrief meer informatie hierover.
Al met al mooie vooruitzichten en wij hebben in er in elk geval veel zin in en hopen dat jullie met velen ons komen bezoeken om te zeilen met een van de schepen of om zomaar even een drankje te komen doen op ons terras van It Sylhûs met het mooiste uitzicht over het Heegermeer.

Graag tot ziens in Heeg,

Lees hier de hele nieuwsbrief : Nieuwsbrief-66-April-2021