Tjotter of Fries jacht huren


Donateurs en goede zeilers kunnen een tjotter huren. Varend donateurs kunnen varen in een Tjotter, de Janke of de Reiddomp als deze niet zijn verhuurd of worden ingezet voor een evenement. Je kunt een boot reserveren via onderstaand formulier. Voor vragen over bijvoorbeeld beschikbaarheid of de voorwaarden kun je een mailtje sturen naar zeilen@friesetjottervloot.nl of even bellen met Rob (06 51270118) of Gerrit-jan(06 37336299). Onze verhuurprijzen vindt u hier.

 

Toelichting en voorwaarden
Het Fries jacht “Reiddomp” en de grote tjotter “Janke” zijn voorzien van een motor en kunnen alleen gehuurd worden na gebleken bekwaamheid. (ter beoordeling door bestuurslid SFT)
De borg is even hoog als het eigen risico. Voor een tjotter is dat € 150,- Voor de “Reiddomp” en de “Janke” is dat € 250,-

Zeilinstructie privé kost per dag € 85,- bovenop de huurprijs van de boot. In één tjotter kunnen maximaal drie personen instructie krijgen.
In de “Reiddomp” maximaal zes personenen in de “Janke” maximaal 4.

Zeilinstructie en arrangementen voor groepen en bedrijven doen we graag.
Voor informatie graag een mailtje naar zeilen@friesetjottervloot.nl of even bellen met Rob (06 51270118) of Gerrit-jan(06 37336299).

Wie de tjotters uit de vloot al wat langer kent, weet dat elk scheepje anders is. De Wilster bijvoorbeeld, vaart bij windkracht 5 toch net iets anders dan de Wink. In onderstaand formulier kun je een voorkeur aangeven voor een bepaalde boot. Je ontvangt van ons een berichtje zodra we de reservering hebben ontvangen

 

 

  Naam*

  E-mailadres*

  Van*

  Tot*

  Selecteer uw tjotter

  Opmerkingen

   

   

  Ik wil donateur worden

   

   

   

  Terug naar de Thuispagina