Succesvolle reünie Morbihan (met video)

Zaterdag 9 november waren alle deelnemers aan de Frankrijkreis van mei dit jaar uitgenodigd om nog één keer terug te blikken. Om half elf arriveerden de eersten in het Houtbouw Museum De Helling in Heeg. Koffie en sûkerbôle stonden klaar en de eerste fotoshow draaide al op de tv. Bijna iedereen die meegedaan heeft aan het evenement La Semaine du Golfe Morbihan had de moeite genomen af te reizen naar Heeg. Uiteraard werd er teruggekeken op het avontuur in Frankrijk, maar ook eigen zeilverhalen van de afgelopen zomer hebben de deelnemers uitgewisseld. Het hoogtepunt was de ruim drie kwartier durende film die Folkert Postma had gemaakt. De video is via YouTube te bekijken. We zorgen ervoor dat de deelnemers daar dan van op de hoogte worden gebracht.
Geheel onverwacht kwam ook nog Reinier Spijkers langs, de varende troubadour. Uiteraard speelde hij ook nu zijn muziek en sloot hij muzikaal en feestelijk de reünie af.
Velen zouden graag weer eens meedoen aan een dergelijk evenement. Zo veel enthousiasme doet de stichting deugt en de eerst volgende gelegenheden zouden in Nederland kunnen zijn: