Sylhus-Watersport Roei- en supclinic

Roei- en supclinic voor leden en varend donateurs,

Ben je WSH-lid of varend donateur van de SFT? Dan zul je hebben gehoord of gelezen dat we dit seizoen het gezamenlijk onderkomen It Sylhûs meer willen gaan openstellen met een breder aanbod aan activiteiten. Zo kun je sups huren, roeien in een skiff of met een roeisup, of je zoon/dochter leren zeilen in een Splash of optimist. Zie de folder met ons totale verhuuraanbod of kijk op www.sylhus.nl. Deze activiteiten zijn corona-proof. En zodra de maatregelen versoepelen kun je na een activiteit ook lekker nagenieten op ons topterras.

We hopen dat de zondagmiddag vooral een moment wordt wanneer leden en donateurs naar het gebouw komen om elkaar te treffen en te genieten van de mogelijkheden. Ben je lid van een sloeproeigroep en/of wil je (ook) individueel kunnen trainen? Heb je altijd al het suppen eens willen uitproberen? Sport je liever buiten dan binnen? Dan hebben wij voor deze bijzondere opening van het seizoen een uniek en aantrekkelijk aanbod voor jullie;

Een roei- en supclinic door een topinstructeur voor een kleine bijdrage!  

Roeiclinic:          zondag 2 mei (bijdrage €10,-) – opgave uiterlijk 27 april

Supclinic:            zondag 9 mei (bijdrage €5,-) – opgave uiterlijk 4 mei

Professioneel roei-instructrice Carla Beekman en/of supinstructeur Harry Bartelds gaat je, in een uur/anderhalf uur, laten kennismaken met het roeien of suppen, de basistechnieken aanleren en je de eerste meters laten maken.  En als je daarna de smaak te pakken hebt biedt It Sylhûs een wereld aan sportieve mogelijkheden en watersportactiviteiten.

Nieuwsgierig en ready-to-go? Geef dan je naam op via Whatsapp op onderstaand telefoonnummer. Je wordt dan ingedeeld tussen 10.00 en 16.30u. Opgave voor beide clinics kan ook. Uiterlijk drie dagen van te voren ontvang je jouw tijdslot en aanwijzingen voor geschikte kleding.

We hopen je te zien op de clubmiddag en je te laten kennismaken met ons mooie, bredere aanbod!

Marjolein Gritter