TWEE WEEKENDEN TJOTTERZEILCURSUS en een zwerfkamp!

UPDATE 25 juni 2017: het zwerfkamp en de cursussen zijn uitverkocht. Hiervoor heeft zich het maximaal aantal deelnemers aangemeld.

Ben je tussen de 12 en 20 jaar en wil je leren zeilen in een tjotter of wil je je zeilvaardigheid in een tjotter verbeteren, meld je dan aan voor de zeilcursus van 16 tot en met 18 juni en/of van 7 tot en met 9 juli. Onder leiding van ervaren instructeurs krijg je twee keer twee dagen intensief zeilles. Deelnemers aan de zeilcursus mogen een tjotter gebruiken tijdens de Friese Regionale Reünie, altijd het eerste weekend van augustus, eveneens in Heeg.

De zeilcursussen geven we vanaf vanuit ons nieuwe luxe watersportcentrum aan het Heegermeer: Pharshoeke 101, 8621 CW Heeg. Slapen doen we nog wel in tenten, koken en eten doen we in het zeilcentrum.

Wil je naast goed leren zeilen met een tjotter door Friesland zwerven? Doe dan mee aan het zwerfkamp van 22 tot en met 28 juli. Met leeftijdgenoten en een volgboot voor bagage en eten, zeil je van dorp naar dorp en overnacht je onderweg in tenten op de mooiste plekken in Friesland. Deelnemen aan deze zeilsafari kost €290 per persoon.