Vrijwilligers in het zonnetje

Op 9 oktober organiseerden de WSH en SFT voor alle vrijwillige bouwers en hun partners een barbecue als minimale dank voor hun enorme prestatie. Duizenden uren hebben alle vrijwilligers al besteed aan het bouwen met als resultaat een geweldig mooi watersportcentrum aan de rand van het Heegermeer. De buitenkant is zo goed als af, nu is het zaak alles binnen netjes af te werken.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar alleen dankzij de inzet van alle vrijwilligers staat er nu een watersportcentrum. Zonder hun inzet hadden we nu niet dit prachtige onderkomen voor de WSH en SFT gehad. De SFT heeft alle tjotters al ondergebracht in de schiphuizen en binnenkort verhuizen we alle spullen ook naar het centrum. De WSH heeft de oude locatie al opgeleverd aan de nieuwe eigenaar en komt er nu achter dat de indeling van de grote loods nog efficiënter moet. Daar gaan ze binnenkort mee aan de gang.

De bedoeling is -en dat gaan we ook halen- dat het pand eind dit jaar helemaal klaar is. Begin volgend seizoen zal de officiële opening plaatsvinden.